Search:
Advanced Search
Posted: Sat 28 January 2012 - 0 comment(s) [ Comment ] - 0 trackback(s) [ Trackback ]
Category: Health

 Egészség megőrzés felsőfokon!

A Kyäni Egészség Háromszög
Manapság a kényelem áll az első helyen, az egészség a második helyre szorul. Legtöbb ember számára csak idő kérdése egy váratlan kórházi beutaló
A mai túlhajszolt életmód szó szerint megöli az embereket. A stressz, alváshiány, a környezet szennyező anyagai, ásványokban és enzimekben szegény talaj mind összefognak ellenünk. A túlfinomított, előregyártott ételek nem tartalmazzák az oxidáció folyamatának megállításához szükséges tápanyagot, így sejtjeink, szöveteink és szerveink károsodnak.
Javít | Fenntart | Megvéd
A szervezetnek három célja van: a regenerálódás, a lehető legjobb egészség fenntartása és a betegségek elleni védelem. Étrendünk és a megfelelő mozgás alapvető szerepet játszanak az egészség fenntartásában és javításában. Testünk fizikai tünetek által közli velünk, hogy nem adtuk meg neki, amire szüksége van. A Kyäni termékei fontos segítséget jelentenek, mivel tartalmazzák azon táp- és ásványi anyagokat, amelyek hiányoznak a mindennapi étrendünkből. 
Egészség Háromszög
A Kyäni büszkén ajánlja nagyhatású termékeit. A Kyäni Egészség Háromszög képes megadni azokat a tápanyagokat, amelyeket a mai tevékeny életmód megkövetel. Minden egyes termék fontos szerepet játszik a mindennapi jó közérzet fenntartásában. Együttesen semlegesítik a szabad gyököket, csökkentik a betegségek előfordulásának esélyét és hozzájárulnak a lehető legjobb egészség és közérzet kialakításához. 
Javasolt használat:
Kyäni Sunrise: 1 uncia (29.57 ml) reggelinél
Kyäni Sunset: 3 kapszula vacsoránál
Kyäni NitroFX: napi 1 - 2 ml szájon át 
* a legjobb eredmény érdekében a Kyäni Sunset-et legalább 4 órával a Kyäni Sunrise után fogyassza.További információ és rendelés a +36702827774 telefonszámon!